A Plague Tale Innocence: Coronation

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

Coronation is Hoofdstuk 16 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 16: Coronation.

Verzamelobjecten: 
Alchemist Cart (5/5), Discipline (Curiosity), Christmas Rose (Herbarium), Inquisitor’s Manual (Curiosity)

Trofeeën: The Blacksmith, Coronation

Doelen:

  • Betreed de stad
  • Bereik de kathedraal
  • Elimineer de patrouille
  • Vind de uitgang naar het huis
  • Bereik de kathedraal
  • Sluit je aan bij Melie en Lucas terwijl je jezelf beschermt met de kar
  • Bereik de kathedraal
  • Dood Vitalis

Video Guide:

Walkthrough:

Hugo en Amicia worden weer herenigd, maar Beatrice is nog steeds de gevangene van Vitalis. Hugo heeft de laatste drempel overschreden en heeft nu de volledige controle over de ratten. Arthur is vermoord door Lord Nicholas en Melie zoekt wraak voor haar verlies. Rodric en Lucas hebben ook persoonlijke verliezen geleden en willen een handje helpen bij het complot om de grootinquisiteur omver te werpen. Tijd voor iedereen om wraak te nemen. Tijd voor de laatste confrontatie!

Betreed de stad

Loop de heuvel op met Lucas, Rodric en Melie. Helaas hebben de ratten de snelste toegang tot de stad vernietigd en onze enige kans is om via een goed bewaakte route binnen te komen.

De groep splitst zich: Melie en Lucas worden achtervolgd door twee bewakers in een poging om onopgemerkt door een deur te vertrekken, terwijl Rodric, Hugo en Amicia achterblijven om een ​​andere route te vinden.

Bereik de kathedraal

Gebruik Rodric om de enige overgebleven bewaker neer te halen.

Ga dan verder totdat de camera over naar de kathedraal draait. Hier gaan we onze eerste omweg maken voor de laatste en laatste Alchemist Cart (5/5). Direct nadat je de kathedraal in de verte hebt gezien, ga je naar rechts om een ​​grote witte X op een deur te zien. Ga voorbij het hek en gebruik Rodric’s knock-out vermogen om snel van de bewaker af te komen en de kar binnen te gaan.

Ga nu terug totdat je een fakkel ziet naast een grote rattenkuil. Aan de basis van de fakkel zie je rode fumarolen die aangeven dat een horde ratten onder de grond vastzit en roept om bevrijd te worden. Werp Exstinguis om het vuur te doven en de ratten te bevrijden. Gebruik dan Imperium op de nabije bewakers. Nu ben je immuun voor de ratten en kun je ze gebruiken om vijanden te doden.

Voordat we verder gaan, moeten we onze tweede omweg maken voor een verzamelobject (Curiosity 25 – Discipline). Bij de twee bewakers is een steegje dat naar het lijk van een bewaker leidt. Het verzamelobject ligt aan zijn voeten.

In het volgende vijandelijke gebied moet je eerst de ratten van onder de grond bevrijden door het vuur in de nis aan je rechterkant te doven. Probeer dit te doen zonder opgemerkt te worden.

Ontdoe je dan snel van de boogschutter op de wallen met een steen.

Wat betreft de twee bewakers aan de rechterkant van het gebied, schiet op de ene zonder helm en werp een steen naar de lantaarn van de ander. Gebruik dan de ratten die je net hebt bevrijd en die in de kooi in het midden van het plein om er snel werk van te maken. Wat betreft degene aan de linkerkant van het gebied, gebruik elke moordmethode die bij je behoeften past. Vergeet niet om je te verstoppen als je wordt opgemerkt. Afgezien van de bewaker zonder helm, zijn alle andere bewakers behoorlijk traag. Wanneer je het plein van vijanden hebt vrijgemaakt, ga je verder om nog een gepantserde bruut te ontmoeten. Werp Exstinguis naar zijn fakkel en stuur wat ratten naar hem toe.

Ga onder de steiger door en beveel Rodric om de rechter bewaker te doden terwijl je een steen naar de linker werpt.

Laat Rodric vervolgens het valhek voor je optillen en het volgende bewaakte gebied betreden.

Hier, begin met het werpen van Exstinguis naar de fakkel aan je rechterkant. Gebruik + om het ongezien te doen en laat Hugo de ratten naar de eerste twee bewakers sturen (degene zonder helm en degene met een schild).

Nu zouden er nog maar een paar bewakers over moeten zijn. Wanneer de bewakers afgeleid zijn, ga je naar het volgende hek zoals getoond in de afbeelding hieronder en werp je een steen naar de boogschutter in de verte en Exstinguis naar de fakkel. Een bewaker moet worden gewaarschuwd, stuur de ratten gewoon naar hem toe.

Het gebied zou nu vrij moeten zijn van vijanden. Ga nu naar de kuil aan de andere kant van het gebied om je te herenigen met Lucas en Melie.

De put is niet over te steken, maar gelukkig voor ons is er een deur naar een huis in de buurt waarmee we kunnen communiceren en Rodric hem open kunnen laten.

Elimineer de patrouille

Terwijl Rodric de deur openbreekt, komt een nieuwe golf bewakers ons zoeken. Blijf verborgen en ver van de bewakers om ze snel allemaal neer te halen. Werp zoals gewoonlijk stenen naar de bewakers zonder helm en Exstinguis naar degenen die fakkels dragen, zodat de ratten erheen kunnen rennen en ze kunnen opeten.

Als je ze allemaal hebt gedood, ga dan nog niet het huis binnen. We moeten onze derde omweg maken voor een ander verzamelobject (Hebarium 13 – Christmas Rose). Ga het gebied in waar de bewakers vandaan kwamen en loop naar het nabijgelegen grasveld. Hier vind je het verzamelobject.

Keer terug en ga het huis binnen. Het huis staat helaas in brand.

Vind de uitgang naar het huis

Ga door het schuddende brandende huis en werp Ignifer wanneer je het pad moet vrijmaken.

Pak alle bruikbare knutselmaterialen en vraag Rodric om de eerste deur open te breken om een ​​nieuw deel van het huis te betreden.

Ga door tot je Ignifer bij een strootje kunt werpen en vraag Rodric om de deur voor je te openen. Ontgrendel ten slotte de deur om weer ademlucht te krijgen.

Bereik de kathedraal

Laat Rodric de bewaker voor je doden.

Laat Rodric in het nieuwe vijandelijke gebied de bewaker met een lantaarn neerhalen terwijl jij voor een van de overgebleven bewakers zorgt. Schakel vervolgens de vijand uit die nog over is.

Voordat we verder gaan, moeten we naar een geheim gebied gaan voor de laatste hoofdstuk specifieke trofee The Blacksmith. Rechts van waar je het gebied voor het eerst binnenkwam, is een poort die vanaf de andere kant op slot is.

Rechts van de brandende kar is een geteisterd steegje. Neem dit steegje totdat je niet meer verder kunt, beweeg dan je camera totdat je het slot van het hek kunt zien.

Breek het open met een steen en ga dan door de poort. Loop de weg af om Rodric’s oude forge te bereiken en zie hoe hij emotioneel wordt. Als Rodric stopt met praten, moet de trofee knallen. je kan ook onze video hier bekijken voor de route.

Sluit je aan bij Melie en Lucas terwijl je jezelf beschermt met de kar

Ga terug naar het gebeid waar de grote kar staat en communiceer ermee. Rodric zal je wegduwen en vrijwillig de kar duwen voor Amicia en Hugo, ondanks de boogschutters die klaar staan ​​om hem neer te halen.

Kort daarna zullen meer vijanden je aanvallen. Gelukkig hebben ze allemaal geen helm, dus rotsen zullen het goed moeten doen. Neem het pad de trap af. Blijf beneden, ontwijk de pijlen en zorg ervoor dat je ook de bewakers die van achteren komen uitschakelen. Meestal komen er eerst 3 van voren en dan 5 van achteren. Let dus goed op.

Ondertussen is Rodric geraakt, maar slaagt erin Hugo en Amicia naar het valhek en veiligheid te begeleiden. Amicia en Rodric tillen het valhek op om Hugo door te laten, dan houdt Rodric het vast voor Amicia.

Melie en Lucas houden het valhek voor Rodric vast, maar hij besluit zichzelf op te offeren om de groep een kans te geven.

Bereik de kathedraal

Nu Rodric dood is, hebben onze helden een waardevol lid van het team verloren, maar ze moeten doorgaan.

In het volgende gebied werp je stenen naar de lantaarns van de vijanden en gebruik je Hugo’s Imperium om ze te doden. 
Voordat je de galg beklimt en de trappen van de kathedraal betreedt, pak je het laatste verzamelobject (Curiosity 26 – Inquisitor’s Manual) dat je achter enkele tonnen rechts van de galgtrap vindt.

Ga dan verder naar het laatste gebied voor de kathedraal. Hier, leid de ratten gewoon naar een binnenkomende kaart, denk eraan om eerst de lantaarns van de bewakers te doven als dat nodig is. Tijd om Vitalis te doden.

Dood Vitalis

In de kathedraal wacht Vitalis ons op. Amicia zorgt ervoor dat de deuren van de kathedraal op slot zijn, zodat niemand Vitalis kan helpen. Beatrice zit nog steeds opgesloten in haar kooi en ook Vitalis heeft de Final Threshold gepasseerd.

Hugo voelt dat de ratten naar buiten willen en ze zullen precies de hulp zijn die we nodig hebben in deze strijd. Het gevecht strekt zich uit over twee reeksen. Tijdens de eerste reeks moeten we Hugo’s krachtige Imperium gebruiken om wervelingen van ratten te creëren om de horde “Angels” te ontmantelen en ons dichter bij Vitalis te brengen. Tijdens de tweede gevechtsreeks zal Vitalis proberen torens van engelen op Amicia te laten vallen of haar eromheen te vangen, terwijl Hugo wervelingen van zijn eigen ratten naar hem werpt. Er komen echter brandende vuurpotten uit de plafonds en het is aan Amicia om ze te doven om een ​​pad te creëren voor Hugo’s hordes.

Wanneer je Amicia weer onder controle hebt, loop je gewoon richting Vitalis. Terwijl Hugo zijn ratten naar zich toe roept, laat Vitalis een paar brandende vuurpotten van het plafond vallen en graaft hij zijn eigen witte ratten op en noemt ze zijn angels, die schijnbaar in aantal groter zijn dan Hugo’s ratten. Vitalis’ Angels zijn ongevoelig voor alles wat vuur is en zijn sterker dan Hugo’s ratten.

Concentreer voor de eerste gevechtsreeks voldoende ratten in hetzelfde gebied om een ​​werveling te vormen en stuur deze vervolgens naar de massa’s witte ratten (Angels) om ze te vernietigen.

Blijf dit herhalen, met af en toe een drop van vuurpotten.

Wanneer de eerste gevechtsreeks voorbij is, wordt Beatrice’s bewaker gedood door Melie en Beatrice wordt bevrijd door haar en Lucas. Onmiddellijk daarna begint de tweede gevechtsreeks.

Gedurende dit tweede deel van het gevecht is het erg belangrijk om naar Hugo’s signalen te luisteren. Hij zal u voortdurend tips en waarschuwingen geven over wat u moet doen. Het idee is om iets te doen als hij spreekt. Eerst zal Vitalis torens van Angels op Amicia laten vallen die je kunt ontwijken met of door te rennen met . Zorg ervoor dat je tijdens dit eerste aanvalstype tussen je ratten blijft. Het idee is om geen torens van Angels te laten vallen op het hoofdpad, omdat Hugo dit nodig heeft om zijn ratten naar Vitalis te sturen als hij kwetsbaar is. Als elke angel toren die Vitalis op je laat vallen breekt in de buurt van de zij paden, heeft Hugo genoeg ruimte om Vitalis aan te vallen.

Na twee torens is Vitalis kwetsbaar. Instrueer Hugo om hem aan te vallen en rust dan snel een steen uit om hem op zijn hoofd te raken. Zorg ervoor dat je inkomende wervelingen van Angels vermijdt terwijl je dit doet.

Vervolgens zal Vitalis een tweede type aanval gebruiken, met tussenpozen met de torens: hij zal angels van de grond opgraven. Ren buiten het stoffige gebied als je er een ziet, zorg ervoor dat er geen Angles op Hugo’s pad eindigen.

Ondertussen komen er wat aangestoken vuurpotten uit het plafond. Doof ze terwijl Vitalis zijn volgende aanval voorbereidt. Na twee aanvallen wordt Vitalis weer kwetsbaar. Laat Hugo hem gewoon aanvallen en wees klaar om een ​​steen naar zijn hoofd te werpen.

Laatste ronde: Vitalis wordt zwakker en zijn aanvalstypes veranderen niet. In tegenstelling tot de vorige rondes, word je deze keer twee keer aangevallen voor elk aanvalstype. Terwijl je Hugo instrueert om de laatste klap uit te delen, doof je het vuur van de laatste twee vuurpotten en schiet je hem met een steen door het hoofd. Vitalis’ geschiedenis en Hugo’s genezen, vrij van de slavernij van de Macula.

Dit besluit hoofdstuk 16: Coronation in A Plague Tale: Innocence. Nu begint de Epiloog / Hoofdstuk 17″: For Each Other.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelRage 2: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: For Each Other

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here