A Plague Tale Innocence: All That Remains

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

All That Remains is Hoofdstuk 12 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 12: All That Remains.

Verzamelobjecten:  
Calamus (Gift), Harnois-helm (Curiosity), Cinquefoil (Hebarium), Alchemist Cart (4/5), Family Tree (Curiosity)

Trofeeën: MercifulAll That Remains

Doelen:

 • Zoek naar medicijnen in Hugo’s Wing
 • Verlaat het huis
 • Vind het medicijn in het laboratorium van Beatrice
 • Vind het laboratorium van Beatrice
 • Vind het medicijn in het laboratorium van Beatrice
 • Vind het maceraat in de farmacopee
 • Breng Lucas de Macerate
 • Verdedig Lucas terwijl hij de remedie voorbereidt
 • Maak een pad naar de stills vrij voor Lucas
 • Verdedig Lucas terwijl hij de remedie voorbereidt
 • Breng Lucas terug naar de centrale nis
 • Verdedig Lucas terwijl hij de remedie voorbereidt

Video Guide:

Walkthrough:

Zoek naar medicijnen in Hugo’s Wing

Hugo wordt zieker en zieker, maar om de remedie te voltooien heeft Lucas een groter laboratorium nodig met betere apparatuur. Amicia stelt voor om het te proberen met het laboratorium van haar moeder op het landgoed, dus daar wagen ze zich aan. Wanneer Amicia en Lucas daar aankomen, is de hoofdtoegangsbrug niet langer bruikbaar. Gelukkig is er echter een zijpad naar rechts. Neem dit pad en steek de rivier over met behulp van de gevallen stam.

Lucas merkt dan hoe de ratten zich vreemd gedragen en ze niet aanvallen. Waarom? We zullen het snel genoeg weten.

Blijf bergopwaarts lopen en wanneer u een fakkel bereikt, slaat u rechtsaf. Het hoofdpad kan niet worden overgestoken vanwege een horde ratten. Blijf doorgaan tot je een kar ziet met een vuurpot geblokkeerd door een ketting. Rust jezelf met een steen uit om de kar naar beneden te laten rollen en de ratten te elimineren. Ga nu terug naar het hoofdpad dat nu veilig te gebruiken is.

Voordat we verder gaan, moeten we een verzamelobject pakken (Gift – Calamus) dat in het huis in het midden van het bovenste gedeelte te vinden is. Werp Odoris zoals getoond in de onderstaande afbeelding om de ratten tijdelijk te magnetiseren en gebruik vervolgens Ignifer op de nabijgelegen sintels om te voorkomen dat ze terug in je pad komen.

Kruip dan onder de houten deur om het verzamelobject op de tafel te vinden.

Ga het huis uit en ga naar links. Hier kun je optioneel wat zeldzame materialen uit de kisten in het kleine gevangenisgebied pakken als je Luminosa gebruikt om snel alle ratten in de kooi te doden Het gebruik van Odoris hier zal je hier niet redden. Vervolgens, aangezien de deur rechts van het gebied op slot is, moeten we naar de andere kant gaan om hem te ontgrendelen. Lucas zal de lichtstraal voor ons afhandelen als we oversteken. Dit gedeelte is eenvoudig genoeg: beweeg wanneer Lucas de lichtstraal beweegt.

Ren dan snel naar de volgende lichtstraal voor je en zorg ervoor dat je binnen het licht blijft.

Rust nu een steen uit en richt op het deurslot om het los te maken. Gebruik dan de nieuwe lichtstraal om een ​​veilig lichtpad te creëren zodat Lucas zich bij je kan voegen.

Gebruik vervolgens de lichtstraal opnieuw en richt deze op de stervende bewaker aan je linkerhand en ren dan snel naar de volgende lichtbron. Om de volgende lichtbron bij de kar te bereiken, werp je Odoris zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding en kom je snel naar de overkant.

Hier ontgrendelen we de hoofdstuk specifieke trofee Merciful. Terwijl de eerste stervende man niet kan worden gedood door de ratten, kan het wel bij de tweede bij de kar en het is op deze dat we genade moeten tonen. Om de trofee te ontgrendelen, hoef je alleen maar te voorkomen dat je de ratten naar hem leidt. Gebruik Exstinguis NIET op de fakkel boven hem, anders zullen de ratten naar hem toe rennen en hem snel opeten. Gebruik in plaats daarvan Exstinguis op de vuurpot ten noordwesten van jou en dan Odoris in hetzelfde gebied om dan snel het gebied over te steken en de grote houten deur te openen. De trofee moet worden ontgrendeld als je het nieuwe gebied betreedt.

In het nieuwe gebied ziet Amicia het bevroren lijk van haar vader nog steeds op de grond liggen nadat het door Lord Nicholas is vermoord. De ratten zullen het echter kort daarna verslinden. Zodra het filmpje eindigt, maak je snel veel Ignifer-munitie. We zullen veel nodig hebben om dit deel van het hoofdstuk te beginnen.

Om dit gedeelte te kunnen overleven, moet je je camera constant om je heen bewegen om te zien of er binnenkomende wervelingen van ratten zijn. Als een werveling van ratten dichter bij je komt, doven ze de lichtbron die er nog over is en doden ze je onmiddellijk. Om van binnenkomende wervelingen af ​​te komen, rust Ignifer uit en werp het naar hen.

Wanneer de situatie weer normaal wordt, pak je de fakkel van Lucas en ga je het gat in de muur in dat je aan de noordoostkant van het gebied vindt.

Loop met Lucas door de eetkamer en wanneer je een tweede kamer bereikt met het lijk van een dienaar op de grond, benader je de kist aan de rechterkant van de kamer om een verzamelobject te pakken (Curiosity 21 – Harnois Helmet).

Ga nu op weg totdat je een toorts montageplek bereikt. Plaats je fakkel hier en geef Lucas een boost. Lucas zal in ruil daarvoor jou omhoog helpen.

Ga de trap op om ratten te zien samenkomen in een specifiek deel van het landgoed. De ratten gedragen zich steeds vreemder en vallen onze helden niet aan.

Volg de ratten en ga rechts Beatrice’s studeerkamer binnen. Laat Lucas omgaan met de infusies bovenop de stapel boeken.

Ga verder met het verkennen van dit gebied door de deur in de kamer naast de studeerkamer te openen. Zodra je binnenkomt, speelt zich een nieuw filmpje af. Hugo’s kamer is op wonderbaarlijke wijze onaangeroerd gelaten door de pest. Terwijl Lucas andere mogelijke mengsels controleert, vraagt ​​Amicia zich af waarom Hugo’s kamer niet is aangetast door de plaag. Lucas wil zijn zoektocht naar het juiste elixer niet opgeven en vraagt ​​Amicia of ze weet van een secundair geheim laboratorium dat haar moeder niet wilde dat ze zag toen ze klein was. Het blijkt dat ergens op het landgoed Romeinse ruïnes zijn die Lucas beschouwt als de perfecte plek om alchemie te doen. Maar eerst moeten we de tuinen van het landgoed oversteken.

Verlaat het huis

Aangezien het pad waar je vandaan kwam nu een rattennest is, ontgrendel je en gebruik je de andere deur om Hugo’s kamer te verlaten. Maak nu onmiddellijk wat Ignifer, want er zullen meer wervelingen van ratten naar je toe komen draaien.

Volg het pad dat Lucas voor je heeft geopend en wees klaar om meer wervelingen te verslaan. Blijf de lichten volgen en hurk om onder de grond te komen. We moeten de tuinen oversteken en nu de schuren bereiken.

Vind het medicijn in het laboratorium van Beatrice

Voordat je naar beneden gaat, ga je naar links zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding en aan het einde van dit kleine pad vind je een verzamelobject (Hebarium 9 – Cinquefoil) dat je kunt ophalen.

Nu kun je de trap afgaan en stoppen bij de eerste fakkel. Maak Ignifer en werp het naar de sintels van het stro op de kar en de fakkel in de verte. Ren dan snel naar de fakkel die je zojuist hebt aangestoken.

Nu, voor het volgende gedeelte, is het jouw taak om twee sets stro en een fakkel snel achter elkaar aan te steken, dus zorg ervoor dat je minstens 3 a 4 Ignifer-munitie hebt. Werp een Ignifer bij de eerste strohalm, werp dan snel een tweede Ignifer en de volgende en tenslotte een derde Ignifer tegen de fakkel. Vuur op stro dooft snel, dus je moet hier snel zijn. We zijn voorlopig veilig.

Nu moeten we, voordat we de kar gaan bedienen, een korte omweg maken voor een Alchemist Cart (4/5). Als je bij de fakkel bent, kijk je naar links en zie je de kar. Deze keer vereist een iets andere benadering om er te komen: in de buurt van de kar is een onverlichte zender van balken. Werp Ignifer ernaar en werp dan Luminosa naar de ratten recht voor je. Ren onmiddellijk naar de Alchemist Cart. Als je dat doet, moet je voldoende ruimte en licht hebben om de kar te betreden en niet te worden verslonden door ratten. Je voortgang wordt onmiddellijk opgeslagen nadat je de Alchemist Cart bent binnengegaan.

Om terug te gaan naar de kar met de vuurpot aan, gebruik de lichtstraal en wijs naar de locatie van de kar.

Nu, voor het volgende gedeelte, raad ik je ten zeerste aan om ten minste 10-12 Ignifer-projectielen te maken. Terwijl Lucas de kar duwt, moet je jezelf verdedigen tegen meerdere wervelingen van ratten, dus het is beter om voorbereid te zijn. Steek de vuurpot op de kar aan en Lucas begint hem automatisch te duwen.

De volgende 3 minuten moet je al je Ignifer-munitie gebruiken om binnenkomende wervelingen van ratten kwijt te raken.

Aan het einde van het pad is Lucas uitgeput van al dat duwen, maar Amicia is hem dankbaar voor zijn hulp.

Vind het laboratorium van Beatrice

Ga nu de trap af en ga het nieuwe gebied binnen.

Om bij de Romeinse ruïnes te komen, moeten we een krat duwen, maar als we dat meteen doen, worden we opgegeten door de nabijgelegen ratten. Begin in plaats daarvan met het doven van de fakkel die je op de muur ziet met Exstinguis. Maak vervolgens en gebruik wat Odoris om de ratten op één plek te concentreren en maak dan snel en gebruik Luminosa om ze op te blazen. Nu is het veilig om de kist te verplaatsen en verder te gaan.

In de volgende kamer, benader het licht in een van de wasbakken, draai dan je camera om en richt hem naar beneden om een ​​gat in de vloer te zien.

Ga het binnen om toegang te krijgen tot een ondergronds gebied waar je de andere twee lichten kunt aandoen en de symbolen kunt onthullen en, op zijn beurt, de oplossing om het laboratorium binnen te gaan. Als je ondergronds bent, volg je de aanwijzingen van Lucas om te weten waar je heen moet. Pak een stok en steek die aan met behulp van de vuurpot, begin dan te bewegen om te zien of je op de goede weg bent, zo niet, dan zal Lucas het je vertellen. Als dat zo is, ga dan de andere kant op. Het doel hier is om nog twee vuurpotten aan te steken om alle drie de symbolen te onthullen.

Zodra alle bassins zijn verlicht, verlaat je de ondergrondse tunnels en nadert je het marmeren masker van de leeuw en druk je op om de deur te openen en Beatrice’s laboratorium binnen te gaan.

Vind het medicijn in het laboratorium van Beatrice

De kamer is pikdonker, maar je hoeft hem niet aan te steken, dat doet Lucas voor je. Gelukkig heeft dit laboratorium veel betere apparatuur om Hugo’s genezing te maken. Op een gegeven moment zal de hele kamer licht hebben. Laten we, voordat we iets anders gaan doen, het laatste verzamelobject (Curiosity 22 – Family Tree) voor dit hoofdstuk pakken. Rechts van de kamer vind je naast een still en een vaas.

Het lijkt erop dat Hugo niet de eerste drager is van de Prima Macula zoals afgebeeld op een van de fresco’s van de kamer. Naast Lucas staat een doos. Benader het en druk dan om het te openen.

Binnenin bevindt zich de bijna voltooide remedie waar Hugo Beatrice aan had gewerkt voordat hij verdween. Dankzij de Sanguinis Itinera en zijn alchemistische expertise, denkt Lucas dat hij de genezing kan voltooien.

Maar terwijl Lucas zich klaarmaakt om de kuur af te maken, vallen nieuwe groepen ratten de plaats binnen. Er zullen vanaf nu veel wervelingen van ratten zijn, dus grijp de kans om heel veel Ignifer-munitie te maken en terwijl we toch bezig zijn, werp er een in de vuurpot in de buurt. We zullen het nodig hebben.

Vind het maceraat in de farmacopee

Lucas heeft een specifiek ingrediënt nodig om zijn alchemistische experiment voort te zetten. Het ingrediënt is door een wit gordijn, maar is ontoegankelijk vanwege de ratten. Gebruik het mechanisme in het midden van de kamer om het te verplaatsen en stop het bij het gordijn en ga dan verder met het verzamelen van het ingrediënt.

Amicia weet niet welke pot ze moet kiezen. Pluk en ruik elke pot totdat je de juiste hebt gevonden. Voor ons was het de meest linkse die een beetje achter het gordijn verstopt staat.

Breng Lucas de Macerate

Ga nu terug naar Lucas om hem het maceraat te geven. Als je naar hem terug rent, komen er nieuwe wervelingen van ratten uit de grond, dus rust je Ignifer uit om er snel werk van te maken.

Nadat je de eerste werveling hebt weggewerkt, geef je de Macerate aan Lucas.

Verdedig Lucas terwijl hij de remedie voorbereidt

Blijf nu de draaikolken ontmantelen om Lucas te beschermen terwijl hij de remedie voltooit.

Creëer een pad naar de stilte voor Lucas

Gebruik nu het mechanisme in het midden van de kamer om de vuurpot dichter bij Lucas te brengen, maar wees voorzichtig, want nieuwe wervelingen van ratten zullen achter je aan komen, dus je zult het apparaat met tussenpozen moeten gebruiken en ratten moeten doden om het levend te maken hier.

Lucas zal proberen te helpen wanneer de wervelingen nabij zijn, maar de rest is aan jou. Als Lucas niet ver van de vuurpot komt, betekent dit dat je het station waar hij zou moeten werken nog niet hebt bereikt. Als Lucas de stills bereikt, verlaat je het mechanisme, zodat de vuurpot hem beschermt tegen de ratten.

Verdedig Lucas terwijl hij de remedie voorbereidt

Nogmaals, terwijl Lucas de remedie voltooit, gebruik Ignifer op de binnenkomende wervelingen om jezelf tegen hen te beschermen.

Breng Lucas terug naar de centrale nis

Breng Lucas vervolgens terug naar het centrale alkoofstation, maar als hij nadert, komen er nieuwe zwermen ratten uit de grond. Gelukkig slaagt Lucas erin om naar een ander station te verhuizen om het elixer te voltooien.

Verdedig Lucas terwijl hij de remedie voorbereidt

Voor dit laatste doel moet je alle binnenkomende wervelingen uitschakelen om jou en Lucas in veiligheid te brengen.

Na een korte tijd zal Lucas het elixer afmaken en zullen de ratten stoppen met jou en Lucas aan te vallen. Nogmaals, raar! Het elixer lijkt Amicia en Lucas onoverwinnelijke krachten te geven, omdat ze nu gemakkelijk door de ratten kunnen lopen en niet worden aangevallen.

Terug in het kasteel dienen Amicia en Lucas onmiddellijk het elixer toe aan Hugo, wat de schadelijke effecten van de Macula en zijn drempels zal vertragen. Hugo, die nu weet dat Beatrice nog leeft, wil haar zien, maar Amicia blijft tegen hem liegen om hem te beschermen. Oh, Amici!

Dit besluit Hoofdstuk 12: All That Remains in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 13: Penance.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: Alive
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: Penance

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here