A Plague Tale Innocence: Alive

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

Alive is Hoofdstuk 11 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 11: Alive.

Verzamelobjecten: Rhododendron (Hebarium)

Trofeeën: Alive

Doelen:

  • Vraag Rodric om de deur te openen
  • Verken de gang
  • Volg Rodric
  • Sluit je aan bij Lucas
  • Volg Lucas

Video Guide:

Walkthrough:

Amicia en Rodric slaagden erin om de Sanguinis Itinera voor Lucas terug te halen en ontsnapten levend aan de inquisitie en het vuur op de universiteit. Hugo en Amicia zijn blij elkaar weer te zien en delen een heerlijke knuffel.

Ondertussen gaan er drie weken voorbij.

Vraag Rodric om de deur te openen

Wanneer je Amicia weer onder controle hebt, nader je Rodric ten zuiden van de spawning-locatie. Rodric vraagt ​​waarom een ​​van de deuren nooit eerder is geopend. Amicia, die misbruik maakt van het feit dat Hugo slaapt en niet weg wil dwalen, besluit met Rodric op verkenning te gaan. Laat Rodric om te beginnen de deur voor je openslaan.

Verken de gang

Ga de trap af en kruip onder de opening tussen de balken door.

Vraag Rodric dan om de deur open te doen.

Volg Rodric

Voordat we Rodric naar het midden van de tuin volgen, moeten we een verzamelobject pakken (Hebarium 8 – Rhododendron). Ga de ladder af en wanneer je de binnenring van het erf bereikt, maak je een scherpe bocht naar rechts naar een van de buitenringen van het erf. Gebruik de onderstaande afbeeldingen voor visuele referentie. Je vindt het verzamelobject op de grond.

Ga dan naar Rodric in het midden van de tuin om een ​​fresco op de grond te observeren.

Sluit je aan bij Lucas

Kort nadat hij met Rodric heeft gepraat, wil Lucas dringend dat je weer naar binnen gaat. Er is iets mis met kleine Hugo. Ga terug waar je vandaan kwam om je bij Lucas te voegen bij de ingang van de Grote Zaal.

Volg Lucas

Voor dit doel volg je Lucas gewoon de trap op en een nieuw filmpje begint. De kennis die Lucas heeft opgedaan met de Sanguinis Itinera kan niet in de praktijk worden gebracht zonder een goed laboratorium, een met betere apparatuur. Amicia stelt voor om terug te gaan naar het landgoed de Rune om te zien of Beatrices laboratorium Lucas kan helpen. Een riskante onderneming, maar ze hebben nu niets te verliezen.

Ondertussen zijn Melie en Arthur terug in het kasteel om wat verontrustend nieuws te brengen. Arthur, terwijl hij gevangene was van de Inquisitie, hoorde de naam van een vrouw die ook gevangen werd genomen: Beatrice de Rune. Beatrix leeft!

Amicia wil niet dat Hugo het weet, maar Hugo hoort het, maar valt al snel flauw omdat hij de Tweede Drempel van zijn ziekte passeert.

Dit besluit Hoofdstuk 11: Alive in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 12: All That Remains.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: The Ravens’ Spoils
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: Damaged Goods

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here