A Plague Tale Requiem – Alle Mes Locaties

A Plague Tale Requiem heeft 16 meslocaties op Narrative moeilijkheidsgraad. De messen zijn nodig om de 10 geheime kisten te openen. Je hebt 1 mes nodig per geheime kist, dus 10 in totaal. Omdat er 16 messen zijn met de moeilijkheidsgraad Narrative, kun je er een paar missen en toch alle geheime kisten krijgen. Maar bij hogere moeilijkheidsgraden zijn er minder messen, sommige spawns zullen worden verwijderd bij elke hogere moeilijkheidsgraad.

De messen geven niet direct een trofee of prestatie, maar omdat ze nodig zijn voor de geheime kisten zijn ze technisch gezien ook een verzamelobject dat nodig is voor trofeeën en prestaties.

Let Op!:  je hebt messen nodig om de geheime kisten te openen . Breek geen messen op vijanden! Ze zijn voor eenmalig gebruik en breken bij het uitvoeren van een enkele moord. Houd altijd 1 mes in je inventaris om de volgende geheime kist te openen. Soms gebruik je automatisch een mes tegen melee-vijanden om een ​​dodelijke slag te voorkomen, wanneer dat gebeurt, start je het checkpoint onmiddellijk opnieuw. Als je een geheime kist bereikt maar geen mes hebt, moet je opnieuw spelen vanaf de laatste meslocatie via Chapter Select. Meer messen spawnen op Narrative Moeilijkheidsgraad (Easy) en minder spawnen op hogere moeilijkheidsgraden. Om deze reden wordt het ten zeerste aanbevolen om op de laagste moeilijkheidsgraad te spelen om alle mogelijke messen te krijgen. Deze gids bevat alle mogelijke spawns van Narrative moeilijkheidsgraad. Als je op Normaal of Hard (of New Game+) speelt, zullen sommige messen er niet zijn, maar de overige bevinden zich op dezelfde locaties. Kortom, elke hogere moeilijkheidsgraad verwijdert een paar messen uit het spel, maar degenen die er nog zijn, hebben dezelfde locatie als in lagere moeilijkheidsgraden.

Voor alles-in-één verzamelgids inclusief alle andere soorten zie de guide -> A Plague Tale Requiem – Alles-in-één verzamelgids.

Chapter 1: Under a New Sun

Er zijn geen messen te vinden in dit hoofdstuk.

Chapter 2: Newcomers

1 Mes wordt in dit hoofdstuk automatisch opgepakt (verhaal gerelateerd, niet te missen).

Chapter 3: A Burden of Blood

1 Mes wordt automatisch opgehaald in dit hoofdstuk (verhaalgerelateerd, niet te missen, in het magazijn aan het einde bij het oppakken van Sling).

Chapter 4: Protector’s Duty

Knife #1
Sub-Chapter: Risky itinerary
Doelstelling: Bereik de boot van de orde
Vanuit de zijdeschat moet je teruggaan door het gat in de muur en nu communiceren met het luik om door te gaan naar de volgende vijandelijke ontmoeting. Aan het begin van de ontmoeting kun je een mes vinden dat uit een houten hek steekt in het midden van het gebied, in het buitengebied voordat je de vijanden aangaat. Gebruik het mes niet, je hebt het nodig om de geheime kist te openen. Houd er rekening mee dat dit, net als veel andere messen, alleen voortkomt uit NARRATIEVE MOEILIJKHEID! Het mes zal er niet zijn op hogere moeilijkheidsgraden of in New Game+. Dus als een mes niet voor je spawnt, verander dan de moeilijkheidsgraad via de gameplay-instellingen en speel het laatste subhoofdstuk opnieuw om het te laten spawnen.

Knife #2
Sub-Chapter: The mass grave of the marshes
Doelstelling: Ga naar Joseph bij het ponton.
Tijdens de volgende vijandelijke ontmoeting bereik je een groot brandend vreugdevuur in het midden van het gebied. Ongeveer 20 meter voor het kampvuur staat een boomstronk waar een mes uitsteekt.

Chapter 5: In Our Wake

Knife #3
Sub-chapter: On the River
Doelstelling: Steek de bouwplaats
over Direct na de vorige Tool & hereniging met Lucas, ga nog niet verder richting de vuurpots. In plaats daarvan, als je achter en boven je kijkt, zou je een ladder moeten zien die wordt vastgehouden door een ketting. Vernietig de ketting en blijf dan omhoog klimmen. Benader bovenaan het gevlochten hek en samen met Lucas kun je naar Hugo schreeuwen.

Knife #4
Sub-Chapter: Grapples
Doelstelling: Van de bandieten afkomen
Na het beëindigen van de boottocht, wanneer je voor het eerst de kruisboog mag dragen, ligt er een mes recht voor je op een omgevallen boom. Tijdens een vijandelijke ontmoeting wanneer een gepantserde soldaat je aanvalt en je een tutorial krijgt om de kruisboog te gebruiken.

Chapter 6: Leaving all Behind

Knife #5
Sub-Chapter: Connection
Doelstelling: Een uitweg vinden
Na de eerste groep vijanden in de steengroeve, nadat je door een deur bent gegaan om aan ze te ontsnappen, steekt er een mes uit een oude mijnkar (2e vijandelijke groep in de steengroeve).

Knife #6
Sub-Chapter: The orches
Doelstelling: Bereik het gebouw
Onmiddellijk na het verlaten van de steengroeve, is er nog een vijandelijke ontmoeting, ga rechtdoor en klim de witte richel op om een ​​voorraadkist te vinden, met een mes ernaast.

Knife #7
Sub-Chapter: Hunting Lesson
Doelstelling: Verlaat de verffabriek.
Nadat je de Souvenir hebt gekregen, ga je terug naar de kamer met de werkbank en ga je door de metalen deur naar buiten. Het volgende gebied heeft weer een vijandelijke ontmoeting, een mes is te vinden aan de rechterkant, bij een houten kar waar wat ratten zijn. Je kunt vasthouden , op de ratten richten en op  drukken om ze naar een vijand te sturen, dan is het gebied vrij om het mes op te pakken.

Chapter 7: Felons

Knife #8
Sub-Chapter: Arrival at the beach
Doelstelling: Steek het strand
over Kort na het begin van het hoofdstuk bereik je een strand. Na een paar stappen te hebben gelopen, zal Hugo enkele meeuwen tegenkomen, direct daarna zie je aan de linkerkant een huisje. Ga erin, een mes ligt op een matras. Dan door het linker raam. Aan het einde van dat pad na het raam vind je de veer op de grond.

Knife #9
Sub-Chapter: The combat according to Arnaud
Doelstelling: De boot van Sophia bereiken
Als je naar buiten gaat en een vijandelijke ontmoeting op een strand bereikt, krijg je de mogelijkheid om Arnaud het bevel te geven om vijanden aan te vallen. Hier op dit strand ligt een mes, aan de rechterkant bij een scheepswrak, controleer de rotsen voor het scheepswrak.

Chapter 8: A Sea of Promises

Er zijn geen messen te vinden in dit hoofdstuk.

Chapter 9: Tales and Revelations

Knife #10
Sub-Chapter: Exploration
Doelstelling: Volg de vogelstandbeelden
Ga nog steeds in het enorme verkenningsgebied richting de berg met de twee grote toppen. Net voordat we het pad naar de berg opgaan, is aan de linkerkant een verwoeste toren. Schiet door het raam om het slot op de deur te raken. Dan kun je door de deur gaan, direct daarachter zit een mes (als je al een mes hebt, pak het dan op nadat je de Geheime Kist hebt geopend). Klim de ladder op om een ​​geheime kist te vinden en breek deze open met het mes. De volgende Souvenir staat op het dak van deze toren.

Chapter 10: Bloodline

Knife #11
Sub-Chapter: Approaching the fort
Doelstelling: Het fort bereiken
Tijdens de volgende vijandelijke ontmoeting volg je het verharde pad in het midden tot het 2e verwoeste gebouw aan de rechterkant. In dat gebouw staat een mes (begane grond) en een gereedschapskist (bovenste verdieping).

Knife #12
Sub-Chapter: The chapel
Doelstelling: Overleef de aanval
Na de kapel (crypte) zal er een grote vijandelijke ontmoeting zijn waar je golven van vijanden bevecht. Tijdens deze ontmoeting is in de rechterhoek een mes (breek het niet zodat je het hebt voor de geheime kist in het volgende hoofdstuk).

Chapter 11: The Cradle of Centuries

Knife #13
Sub-Chapter: Byzantine technology
Doelstelling: Verken het ondergrondse gebied
Ga vanuit de veren naar de vorige kamer met de werkbank, hurk door het gat in de linkermuur, daarachter kun je de Ignifer-katapult op explosieve vaten schieten om de poort. Ga door de poort, in de volgende gang ga je rechts om een ​​skelet te vinden waar een mes uit steekt.

Chapter 12: The Life We Deserve

In dit hoofdstuk zijn geen messen te vinden. 

Chapter 13: Nothing Left

Knife #14
Sub-Chapter: Fresh Air
Doelstelling: Bereik de haven
Hetzelfde vijandelijke gebied als het gereedschap, in de linkerhoek van het gebied, steekt uit een kar die op zijn kant is gerold (hulpmiddelenkist ervoor, bewaker in de buurt patrouilleren).

Knife #15
Sub-Chapter: Ruined village
Doelstelling: Bereik de haven
Na het verlaten van het vijandelijke gebied waar de Tool was, bereik je een brandend dorp met meer vijanden. Neem het pad links, door de schuur, dan door een huis (begane grond). Je vindt het mes nadat je door het huis bent gegaan, op een tafel met bloemen.

Knife #16
Sub-Chapter: Ruined village
Doelstelling: Bereik de haven
Uit het vorige gereedschap, voltooi het gebied met de vijandelijke ontmoeting. In het volgende gedeelte komt u in een woning met een werkbank. Klim op de richel in dit huis en laat je dan op het balkon aan de linkerkant vallen. Onmiddellijk daarna, draai links om het mes te zien.

Chapter 14: Healing our Wounds

In dit hoofdstuk zijn geen messen te vinden.

Chapter 15: Dying Sun

In dit hoofdstuk zijn geen messen te vinden.

Chapter 16: King Hugo

In dit hoofdstuk zijn geen messen te vinden.

Chapter 17: Legacy of De Rune Family

In dit hoofdstuk zijn geen messen te vinden.

Dat zijn alle messen in A Plague Tale Requiem. 
Zie voor alle andere verzamelobjecten de guide -> A Plague Tale Requiem Alle Verzamel Objecten Locaties.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 8 A Sea of Promises Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Alle Tool Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here